ΚεντρικήΓραφιστικές Δημιουργίες      

 

    NETPRO SOLUTIONS  
  Κεντρική  
       
    WEB DEVELOPMENT  
  Σχεδιασμός Ιστοσελίδας  
  Φιλοξενία Ιστοσελίδας  
  Μηχανές Αναζήτησης  
       
    ADVERTISING  
  Διαφημιστικές Υπηρεσίες  
  Γραφιστικές Δημιουργίες  
       
       
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: info@netpro.gr  

 

 

Graphics Design


Το δημιουργικό τμήμα σχεδιασμού της Netpro Advertising, σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, λογότυπα επιχειρήσεων, διαφημιστικές μακέτες, φυλλάδια, σχεδιασμό ταμπέλας, flyers, posters, business cards, banners και πολλά άλλα. Στόχος μας είναι, να αυξήσουμε την αποδοτικότητα της επιχείρησης σας, με υψηλής ποιότητας σχεδιασμό γραφικών και εκτύπωση.

Η απλή δημιουργία ενός γραφικού ή ενός λογότυπου, όσο κι αν διακρίνεται από υψηλή ποιότητα και φαντασία, από μόνη της, δεν είναι αρκετή. Η ταυτότητα, η φιλοσοφία, αλλά και τα χρώματα της επιχείρησης σας, πρέπει να δένουν αρμονικά , σε μια δημιουργία που θα αντικατοπτρίζει το ύφος και το στιλ σας, από την αρχή έως το τέλος της.

Μια επιχείρηση, άσχετα από το μέγεθος της, είναι αναγκαίο να διαθέτει και να ανανεώνει μια αποτελεσματική, έντυπη ταυτότητα. Στο παρελθόν, λέγοντας έντυπη ταυτότητα, εννοούσαμε απλώς μια εικόνα αισθητικής. Στις μέρες μας, είναι μια έννοια πολύπλευρη και χαρακτηρίζεται σαν μέσο δημοσίων σχέσεων και προβολής, αλλά και σαν ένα προϊόν επιχειρηματικής στρατηγικής.

Αναλαμβάνουμε όλη την διαφημιστική σας καμπάνια, από τον σχεδιασμό του επαγγελματικού σας λογότυπου, μέχρι και το πιο εξειδικευμένο έντυπο παρουσίασης. Με την 10ετή εμπειρία μας στις γραφιστικές τέχνες και ακολουθώντας πάντα τις σύγχρονες σχεδιαστικές αντιλήψεις και τάσεις, μπορούμε να πούμε με σιγουριά, πως το έντυπο υλικό που θα δημιουργήσουμε για εσάς, θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στον καταναλωτή και υποψήφιο πελάτη. Επίσης, μπορούμε να υποστηρίξουμε την καμπάνια σας και με έμψυχο υλικό, σε συνεργασία με το πρακτορείο μοντέλων του ομίλου μας και πάντα, με την ανεκτίμητη βοήθεια των έμπειρων συνεργατών μας.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered (of course) by Netpro